Personvernerklæring

Sy- og Strikkedilla AS

Personvernerklæring

Når du besøker et nettsted, registeres det informasjon om deg eller datamaskin/mobiltelefonen/nettbrettet ditt. Sy- og Strikkedilla AS registrerer ingen personopplysninger direkte, men tjenester som er integrert på våre sider kan gjøre dette separat. Det samme gjelder webhotellet vi benytter, som leveres av Host 1 AS.

IP-adresser:

Host 1 AS logger blant annet IP-adressen til alle som besøker syogstrikkedilla.no. Disse adressene er også tilgjengelig for utviklingsansvarlig hos oss. Loggene slettes av oss senest etter tre måneder. Vi benytter Google Analytics til trafikkmåling, men da med anonymisering av IP-adressene aktivert.

Informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som lagres av din nettleser, på din enhet, når du besøker ulike nettsteder. Informasjonskapslene kan ha mange forskjellige formål. Men de vanligste er å gjenkjenne brukerne både under og mellom besøk på nettstedet.

Sy- og Strikkedilla AS benytter for tiden ikke egne helt informasjonskapsler, men vi benytter tredjeparts informasjonskapsler for blant annet å tilby integrasjonen med Facebook og Google Map, i tillegg til førsteparts informasjonskapsler for trafikkmåling levert av Google Analytics.

Ved å benytte syogstrikkedilla.no samtykker du til at vi og våre leverandører kan lagre informasjonskapsler i din nettleser.

Ta kontakt med oss på kontakt@syogstrikkedilla.no dersom du har spørsmål om denne erklæringen.

Sy- og Strikkedilla AS, Th Petersonsgate 5, 1530 MOSS
Tlf: 69 25 52 82    E-post: kontakt@syogstrikkedilla.no