Personvernerklæring

Sy- og Strikkedilla AS

Personvernerklæring

Når du besøker et nettsted, registeres det informasjon om deg eller datamaskinen/mobiltelefonen/nettbrettet ditt. Syogstrikkedilla.no registrerer ingen personopplysninger direkte, men eksterne tjenester som er integrert på våre sider, kan eventuelt gjøre dette separat. Det samme gjelder webhotellet vi benytter, Domeneshop AS.

IP-adresser:

Domeneshop AS logger blant annet IP-adressen til alle som besøker syogstrikkedilla.no. Disse adressene er også tilgjengelig for utviklingsansvarlig hos oss. Vi benytter Google Analytics til trafikkmåling, men da med anonymisering av IP-adressene aktivert.

Informasjonskapsler/cookies

Informasjonskapsler (cookies) er små filer som lagres på din enhet av din nettleser når du besøker ulike nettsteder. Informasjonskapslene kan ha mange forskjellige formål. Men de vanligste er å gjenkjenne brukerne både under og mellom besøk på nettstedet.

Sy- og Strikkedilla AS benytter for tiden ikke egne informasjonskapsler, men vi benytter tredjeparts informasjonskapsler for blant annet å tilby integrasjonen med Facebook og OpenStreetMap, i tillegg til førsteparts informasjonskapsler for trafikkmåling levert av Google Analytics.

Ved å benytte syogstrikkedilla.no samtykker du til at vi og våre underleverandører kan lagre informasjonskapsler i din nettleser.

Ta kontakt med oss på kontakt@syogstrikkedilla.no dersom du har spørsmål om denne erklæringen.

Sy- og Strikkedilla AS, Prinsens gate 9, 1530 MOSS (se kart)
Tlf: 69 25 52 82    E-post: kontakt@syogstrikkedilla.no